Forsyningsledninger

Forsyningsledninger etableres professionelt​

LONICO A/S etablerer og renoverer også forsyningsledninger – både kloakledninger og drikkevandsledninger, samt i forbindelse med anlægning af fjernvarme.

Vi har kunder på hele Fyn – men vi kører også gerne længere ud

I forbindelse med etablering af forsyningsledninger er vi yderst omhyggelige med, ikke at lave skade, på allerede eksisterende rør. Vores dygtige, faguddannede medarbejdere sørger for, at arbejdet bliver udført efter den høje kvalitet, som vi altid tilstræber os i vores arbejde.

Etablering af forsyningsledninger udføres

Vi har erfaring med at etablere forsyningsledninger, og da vi samarbejder med autoriserede smede, kan vi stå for hele processen fra nedgravning af hovedledninger til tilkobling af fjernvarme og drikkevand.

Vi sørger for, at forsyningsledningerne bliver gravet ned, mens et hold kompetente smede sørger for at koble forsyningsledningerne til, i husene.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 62 61 81 61 eller mobil (+45) 21 28 54 39, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med etablering af forsyningsledninger. Du kan også sende en e-mail til morten@lonico.dk.

Når vi har hørt mere om opgaven, udarbejder vi gerne et gratis, uforpligtende tilbud til dig.​

Hos os er du altid i trygge hænder

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig. ​Vi sender gerne en entreprenør ud – uden beregning – for at vurdere opgavens omfang, så vi kan give dig det bedste tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 62 61 81 61 eller (+45) 21 28 54 39 eller skriv til os på morten@lonico.dk.