Anlægsarbejde på Fyn

Anlægsarbejde inden for jord, kloak, belægning og beton

Hos LONICO A/S udfører vi alle former for anlægsarbejde. Vi har mange års erfaring indenfor anlægsarbejde, og med egen maskinpark kan vi håndtere de fleste arbejdsopgaver inden for jordarbejde, kloakarbejde, belægningsarbejde og betonstøbning. Vi tilbyder også totalenterpriser.

Ved renovering af ledningsanlæg for kloak, vand og fjernvarme udfører vi større projekter indenfor anlægsarbejde der omfatter jord-, kloak-, og belægningsarbejde.

Vi udfører hovedsageligt opgaver for kunder inden for anlægsarbejde på Fyn, blandt andet i Assens, Haarby, Glamsbjerg og Odense, men står også til rådighed i andre byer.

Jordarbejde

LONICO A/S kan være behjælpelige med blandt andet vejudvidelser, nye udstykninger og etablering af regnvandsbassiner.

Minivådområde

Inden for anlægsarbejde etablerer vi minivådområder på Fyn. Et minivådområde er et konstruereret vådområde, der renser drænvand for kvælstof og fosfor. Derigennem hjælper vi landbruget reducere deres udledning af kvælstof og fosfor på en fleksibel og billig måde, som er skånsom for miljøet.

Minivådområde

Belægningsarbejde

Under anlægsarbejde tilbyder vi bl.a. belægningsarbejde. Vi udfører alle former for belægningsarbejde, og vi tilbyder også haveanlæg, herunder græssåning og beplantning.​

Hos LONICO A/S har vi flere brolæggere ansat, der er specialister i at lægge brosten af granit eller andre natursten

Betonstøbning

Vi anvender samarbejdspartnere, som har udannet betonfolk og kan derfor også være behjælpelige med betonstøbning.

 

Kombiner anlægsarbejde med totalentreprise

Har I behov for totalentreprise i forbindelse med anlægsarbejde på Fyn? Så står vi klar til at hjælpe. Da vi samarbejder med andre håndværkere, kan vi også tilbyde totalentreprise ved opførelse af huse, tilbygninger og haller. Det betyder, at du kan overlade ansvaret til os, og så tager vi os af hele processen fra udarbejdelse af tegninger og beregninger til koordinering af håndværkere.

Hos os er du altid i trygge hænder

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste anlægsprojekt?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig. ​Vi sender gerne en entreprenør ud – uden beregning – for at vurdere opgavens omfang, så vi kan give dig det bedste tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 62 61 81 61 eller (+45) 21 28 54 39 eller skriv til os på morten@lonico.dk.