Styret underboring

Styret underboring og underskydning uden opgravning af gader og stræder

LONICO A/S kan udføre styret underboring samt underskydning. Vi er certificeret af Byggeriets Kvalitetskontrol og dermed tilsluttet NO DIG kontrolordning for styret underboring og gennempresning. Vores enterpriser gennemføres i overensstemmelse med den godkendte deklaration med ledsagende KS. Derigennem sikrer vi høj kvalitet og tryghed for vores kunder.

Styrbar underboring og underskydning har den fordel, at det ikke er nødvendigt at grave gader og stræder, parkeringspladser, indkørsler, græsplæner og søer op, eftersom arbejdet sker under jorden.

Hvordan foregår styret underboring?

Styret underboring

ved Svenborg motorvejen

Styrbar underboring

under sø

Ved styrbar underboring undgår du gravearbejde

Ved styrbar underboring slipper du for at se din have eller indkørsel blive gravet op, når der skal lægges kloakker, ledninger eller andre rør.

Faktisk er det helt gravefrit, når der gøres brug af styret underboring – på nær ved tilslutningsstederne. Fordelen ved denne form for opgravningsfri boring er således, at man helt slipper for at skulle reetablere veje, indkørsler og grønne områder, da man laver en styret boring under jorden. På den måde belastes miljø og omgivelser mindst muligt.

Vores maskine tillader, at boringen kan udføres med op til 550 millimeter i diameter, og vi kan styre 230 meter ad gangen. Ved længere underboringer, kan vi foretage dem af flere omgange, dvs. at vi benytter flere tilslutningssteder.

styrbar underboring kan være en fordel at benytte, når der skal trækkes ledninger og andre rør til eksempelvis kloakering. Vi kan også benytte styrbar underboring til anlægning af andre forsyningsledninger.​ Entreprenør LONICO A/S kommer ud til kunder på hele Fyn, men har også kørt projekter på blandt andet Sjælland og Ærø.

Underskydning med jordraket

Underskydning med jordraket sker på kortere strækninger. Jordraketten skyder igennem jorden ved hjælp af trykluft og egner sig både til skydning under private haver og mindre veje.

Vi kan skyde med op til 95 millimeter i diameter, i 10 til 15 meter, hvorpå vi kan trække et rør igennem det nye hul. Så skal du have etableret fiberrør, elkabler eller trykledninger kan LONICO A/S udføre underskydning.

Hvad koster styret underboring?

Da vores priser afhænger af opgavens omfang, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Hos LONICO A/S står vores kompetente og fagligt dygtige medarbejdere klar til at udføre langt de fleste opgaver inden for styret underboring.

Selvom vi vægter kvalitet højt, kan du altid forvente en konkurrencedygtig pris pr. meter, når du henvender dig til os med en opgave.

Hos os er du altid i trygge hænder

Søger du et tilbud på styrbar underboring eller underskydning?

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig. ​Vi sender gerne en entreprenør ud – uden beregning – for at vurdere opgavens omfang, så vi kan give dig det bedste tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 62 61 81 61 eller (+45) 21 28 54 39 eller skriv til os på morten@lonico.dk. Vi står også klar til at hjælpe med kloakarbejde, anlægsarbejde og vandforsyning.